Access BARS™

Een dynamische en ontspannend proces voor het hele lichaam!

Ga liggen, sluit je ogen, laat los en ontvang!


Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektri sche lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling ervaren. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er flink is schoongemaakt!


Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aangeraakt worden lig je heerlijk ontspannen en in alle rust. Heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Een Access Bars behandeling duurt 60-75min.
(Deze behandeling valt niet onder de vergoeding van uw zorgverzekeraar!)

Een Access Bars behandeling kost €92.50,- (incl. 21% btw) voor kinderen tot 15 jaar €65.-


"In het slechtste geval zal je het gevoel hebben alsof je net een heerlijke massage gehad hebt"
In het beste geval kan je hele leven met gemak veranderen in een grotere mogelijkheid.