ONTSPANNINGSMASSAGEAN SHEN

Deze therapeutische massage van het hoofd, de nek, schouders en rug is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken. Het effect is echter zeer groot. Diepe ontspanning en het opheffen van stijve-, gespannen nek- en schouderspieren en spierknopen zijn het resultaat. Ook stressgerelateerde klachten als piekeren en hoofdpijn, kunnen aanzienlijk verminderen.CHAKRA RUGMASSAGE

Deze energetische massage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest maar ook op het herstellen van de energiebalans van de chakra's.

Chakra’s ontvangen levensenergie en brengen deze naar het volledig menselijke energieveld (aura) en het fysieke lichaam. De energie van chakra’s hebben invloed op ons fysiek, mentaal en emotionele functioneren. Blokkades van een chakra leidt tot klachten en ziekten.

Een Chakra rugmassage is een therapeutisch gerichte rugmassage die je in een diepe staat van ontspanning brengt. Zowel op fysiek niveau als energetisch wordt er behandeld om de energiebalans te herstellen en de chakra's terug te verbinden.TU INA ZEN MASSAGE

Tuina is een therapeutische lichaamsmassage. Het wordt in China al meer dan 2000 jaar toegepast. Het doel van Tuina is om een uitgebalanceerde en vrije stroom van Qi te bewerkstelligen, waardoor lichaam en geest kunnen helen.

Tuina werkt preventief!

De Tuina Massage geeft:

Een diepe ontspanning van lichaam en geest. Een betere doorbloeding in de spieren. Een betere energiedoorstroming in de meridianen. Een versteviging van de spirituele as, waardoor men beter geaard wordt en de geest tot rust komt . De verhoging van de weerstand. Het reguleren van de bloeddruk. Dat je beter in je eigen kracht komt!